08/08/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 - 13:50

Ολοκλήρωση εξετάσεων στον Ατρόμητο εν όψει της νέας σεζόν και τα πρώτα φιλικά (pics)

Τεστ με τον ΠΑΟΚ και Βόλο έκλεισαν οι Περιστεριώτες * Επίσημη παρουσίαση Κάναντι την Παρασκευή (31/7)

Ημέρα ιατρικών εξετάσεων η Τετάρτη (29/7) και η Πέμπτη (30/7) στον Ατρόμητο καθώς οι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας πέρασαν από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Περιστέρι για τις εξετάσεις τους.

Το πρώτο γκρουπ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας από μέτρηση δύναμης (Cybex), ενώ το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο όπου υποβλήθηκαν σε εργομετρικά.

Το δεύτερο γκρουπ ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης, ενώ το απόγευμα θα υποβληθεί σε μέτρηση δύναμης (Cybex) και το πρωί της Παρασκευής (31/7) σε εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο.

Αναφορικά με τα ιατρικά ολόκληρης της ομάδας που αφορούν άπαντες θα λάβουν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, ταυτόχρονα με μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό, ενώ τα εργομετρικά θα λάβουν χώρα στο Μαζαράκη που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τέλος, το Σάββατο (1/8) η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Χάνια Πηλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και εκεί θα δώσει δύο φιλικά με ΠΑΟΚ και Βόλο. Στις 6 Αυγούστου κόντρα στους «ασπρόμαυρους» με ώρα έναρξης στις 19:30 και μία βδομάδα μετά με τους Θεσσαλούς επίσης την ίδια ώρα.

Αναλυτικά όλα τα παραπάνω στο δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας:

«Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών για τη νέα σεζόν.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην κλινική Περιστερίου με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δυο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα από μέτρηση δύναμης(Cybex). Σήμερα το πρωί οι παίκτες του πρώτου γκρουπ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο όπου υποβλήθηκαν σε εργομετρικά.

Το δεύτερο γκρουπ ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα θα υποβληθεί σε μέτρηση δύναμης(Cybex) και το πρωί της Παρασκευής σε εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο.

Τονίζεται ότι τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιούνται στο Μαζαράκη που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διαδικασία.

Όσον αφορά τα ιατρικά, ολόκληρη η ομάδα (παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) θα υποβληθούν το μεσημέρι της Πέμπτης σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η αναχώρηση για Πήλιο είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου στις 08.00 και η επιστροφή από το κέντρο προετοιμασίας για την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Η αποστολή της ομάδας θα πραγματοποιήσει στα Χάνια Πηλίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπως έχει ανακοινωθεί με καθημερινές προπονήσεις ενώ θα διεξαχθούν και δυο φιλικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Το πρώτο με τον ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου(19.30) και το δεύτερο με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου(19.30).

Με την επιστροφή από το Πήλιο θα δοθεί στους παίκτες διήμερο ρεπό στις 15 και 16 Αυγούστου.

Από εκεί και έπειτα είναι προγραμματισμένα δυο ακόμα φιλικά ενώ οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις για ακόμα τρία μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής οριστικοποιημένα είναι τα φιλικά με ΟΦΗ στις 29 Αυγούστου στο Περιστέρι και με τον Αστέρα Τρίπολης στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδική πόλη».

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (31/7) στις 19.00 στο Θέατρο Πολιτών στο Περιστέρι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Νταμίρ Κάναντι, που είναι ξανά ο προπονητής του Ατρόμητου.

Μοιραστείτε το: