08/08/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 - 11:00

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου - Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Ο Βοτανικός αποτελεί προτεραιότητα των «πράσινων» * Εναλλακτική λύση το «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ημέρας συνάντησης του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Μπακογιάννη είναι η Πέμπτη (30/7) καθώς ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και ο δήμαρχος Αθηναίων θα τα πουν για το γηπεδικό των «πράσινων».

Οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλές σχέσεις και στη συνάντησή τους θα τεθεί επί τάπητος το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα αυτό και θα αναλυθούν ένα προς ένα όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Από την πλευρά του ο Αλαφούζος θα επιμείνει στη διπλή ανάπλαση και τη δημιουργία γηπέδου στο Βοτανικό προκειμένου να βρεθεί κάτι ανάλογο και με το γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου.

Αν τελικά δεν προχωρήσει η λύση του Βοτανικού τότε θα πέσει στο τραπέζι και η περίπτωση της Λεωφόρου, κάτι που θέλει ο Αλαφούζος αν φυσικά δεν προχωρήσει το θέμα Βοτανικός.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα ζητήσει από τον Μπακογιάννη κονδύλι περίπου στο 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να γίνουν όλες οι βελτιώσεις και οι αλλαγές στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να πάρει αδειοδότηση για διεξαγωγή αγώνων.

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος στο θέμα αυτό έχει και τη συγκατάθεση του Ερασιτέχνη και αυτό που μένει είναι ποια θέση θα πάρει για το ζήτημα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μοιραστείτε το: