05/08/2020
Πόλο | Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 - 22:01

Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό η Διαμαντοπούλου και η Ελευθεριάδου

Οι δύο πολίστριες παρέμειναν «ερυθρόλευκες» για άλλα δύο χρόνια

Τον βασικό της κορμό κρατά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και μετά την Αβραμίδου και τις αδερφές Πλευρίτου πήραν σειρά την Τετάρτη (29/7) η Χρυσή Διαμαντοπούλου (ΦΩΤΟ) και η Νικόλ Ελευθεριάδου, για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Και οι δύο υπέγραψαν για δύο χρόνια, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους και την επιθυμία για την κατάκτηση και νέων τίτλων.

H ανακοίνωση για τη Διαμαντοπούλου: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική”».

Η ανακοίνωση για την Ελευθεριάδου: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το “ερυθρόλευκο” σκουφάκι. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας”».

Μοιραστείτε το: