26/11/2020
Ομάδες | Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 - 13:40

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε για τη νέα σεζόν ο Πανσερραϊκός

Τα «λιοντάρια» έκαναν τη Δευτέρα την πρώτη τους προπόνηση

Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν 2020-2021 που θα τους βρει και πάλι στη Football League πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (27/7) οι παίκτες του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών.

Μία πρώτη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών με το παρών να δίνουν όσοι παίκτες συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά και εκείνους που έχουν ήδη αποκτηθεί. Απόντες οι Ολαϊτάν και Μάρκος Πίντο που ακόμα δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα.

Την Κυριακή (26/7) οι παίκτες πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ μέχρι και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου οι προπονήσεις θα γίνονται στις Σέρρες. Μάλιστα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναμένεται να ανακοινώσει ποια προπόνηση από τις επόμενες μέρες θα είναι ανοικτή για κόσμο και ΜΜΕ.

Τέλος μετά τις 3 Αυγούστου τα «λιοντάρια» θα μεταβούν στον Βώλακα στη Δράμα προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και να δώσουν φιλικά παιχνίδια, ενώ με την επιστροφή στη βάση τους θα δώσουν και νέους αγώνες προετοιμασίας.

Μοιραστείτε το: