25/09/2020
Εθνικές ομάδες | Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 - 20:10

Πήρε πόστο στην Εθνική ο Γεωργάτος

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ανέλαβε καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων

Ως παίκτης σταμάτησε άδοξα από την Εθνική, αφού δεν τα πήγαινε καλά με τον Ότο Ρεχάγκελ, ωστόσο ο Γρηγόρης Γεωργάτος επανακάμπτει από άλλο πόστο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα (27/7) αποφασίστηκε η πρόσληψη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Την πρόσληψη του άλλοτε τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, που είχε εργαστεί στους Πειραιώτες και ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, εισηγήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώ σύμφωνος ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ.

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

- Επικύρωσε το πρακτικό της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων με το οποίο γνωστοποιούνται οι νέες συμβάσεις των προπονητών/γυμναστών των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Φ.Κατεργιαννάκη, Ν.Κεχαγιά, Ν.Καρύδα, Κ.Καμπόλη, Α.Θέου, Α.Χατζόπουλου, Γ.Κυριαζή,Α.Κατικαρίδη, Δ.Μπατσίλα, Γ.Παπακώστα, Α.Φαλίδα, Ι.Ζιάβα, Ν.Γιαλεσάκη, Δ.Γκούμα. Στο τιμ των προπονητών των Εθνικών Ομάδων εντάσσεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων», αναφέρεται από πλευράς Ομοσπονδίας.

Μοιραστείτε το: