05/08/2020
ΛΑΜΙΑ | Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 - 23:31

Λαμία: Τέσσερις υπογραφές και όχι στην αναδιάρθρωση αν...

Βύντρα, Αντέτζο, Καραμάνος, Σκόνδρας ανανέωσαν ήδη * Ενάντια στην αύξηση των ομάδων οι Φθιώτες, εφόσον δεν εξασφαλιστεί ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο

Θετικά εξελίσσονται τα πράγματα στη Λαμία σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες που... τράβηξαν πολύ κουπί στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ήδη, λοιπόν, έχει υπάρξει συμφωνία με τους Λουκά Βύντρα, Ντάνιελ Αντέτζο, Γιάννη Σκόνδρα και Τάσο Καραμάνο, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» να είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την απόδοσή τους.

Έτσι, και οι τέσσερις επιβραβεύθηκαν και τους υπολογίζει ο Γιώργος Πετράκης εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, οι Φθιώτες είναι ξεκάθαροι ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στην αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 μέσω αναδιάρθρωσης, αν δεν εξασφαλιστεί ένα ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Δεν πρόκειται δηλαδή να συμφωνήσουν σε ένα ποσό που με τις μειώσεις θα πάει περίπου στις 800.000 ευρώ και είναι αποφασισμένοι στη Λαμία αν αισθανθούν στο θέμα της αναδιάρθρωσης ότι επιχείρησαν να τους πιάσουν «κορόιδο» να αντιδράσουν και στη συνέχεια εν όψει των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ.

Μοιραστείτε το: