08/08/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 - 23:38

Ζητούν την αποχώρηση της διοίκησης του Πανιωνίου οι «Μικρασιάτες»...

Ο σύνδεσμος οπαδών των «κυανέρυθρων» θεωρεί πως «οι διοικούντες είναι εκτός από αναξιόπιστοι, και επικίνδυνοι»

Σε περίοδο μεγάλης εσωστρέφειας έχει βρεθεί ο Πανιώνιος, που αγωνιστικά έχει υποβιβαστεί στην Σούπερ Λίγκα 2 αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση.

Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας θεωρούν πως η υπάρχουσα διοίκηση πρέπει να αποχωρήσει, με τον σύνδεσμο «Μικρασιάτες» να προχωρά σε σχετικά ανακοίνωση μετά από την πρόσφατη συνέλευση στο γήπεδο της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την συνάντηση της Πανιώνιας οικογένειας αποφασίσαμε από κοινού να αρθεί η εμπιστοσύνη στην υπάρχουσα διοίκηση της ΠΑΕ γιατι φέρει τη βασική ευθύνη για το κατάντημα του ποδοσφαιρικού Πανιώνιου.

Θεωρούμε ότι δεν μπορουν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις τύχες της ΠΑΕ του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρησή τους γιατί εκτός από αναξιόπιστοι είναι και επικίνδυνοι. Ζητάμε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ με βάση την πλήρη διαφάνεια την αξιοπιστία και την προσήλωση στις πανιωνιες αξίες.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανεις. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση. (πάνθηρες και λοιπούς Πανιώνιους)».

Μοιραστείτε το: