28/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 - 14:04

Ένωση SL2-FL: Ομόφωνα για άλλα 4 χρόνια πρόεδρος ο Λεουτσάκος

Τουτζάρης και Σταμούλης α’ και β’ αντιπρόεδροι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο * Τι δήλωσαν

Συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της SL2-FL ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, θέση την οποία κατέχει από το 2017.

Την Παρασκευή (24/7) ο Λεουτσάκος εκλέχθηκε ομόφωνα για άλλα τέσσερα χρόνια πρόεδρος της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και ψηφίστηκε και από τις 11 ομάδες που ήταν παρούσες στη διαδικασία (απουσίαζαν μόνο οι Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Βέροια και Τρίκαλα).

Από εκεί και πέρα, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης (έλαβε 11 ψήφους) και αναλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. και ο Χαράλαμπος Σταμούλης (έλαβε 10 ψήφους καθώς υπήρξε και ένα λευκό) του β’ αντιπροέδρου.

Να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους συμμετείχε και ο Λεουτσάκος (δεν έκανε το ίδιο για τον εαυτό του), ενώ απουσίαζε ο Λεβαδειακός, που ήταν στη διαδικασία για τον πρόεδρο.

Λεουτσάκος: «Τώρα δουλειά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ό,τι συμβεί...»

Χαρούμενος ήταν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος για την ομόφωνη επανεκλογή του στο θώκο της διοργανώτριας και κρατώντας χαμηλούς τόνους, αφού ευχαρίστησε τους πάντες στο Δ.Σ. είπε θα υπάρξει νέο συμβούλιο μετά τις εξελίξεις στην ΕΠΟ…

Λίγο αργότερα στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League επισήμανε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος για την καθολική αποδοχή. Ευχαριστώ και τις ομάδες που ήρθαν, αλλά και όσες απουσίασαν. Θεωρώ ότι πλέον με την τετραετή θητεία η δουλειά του προέδρου θα είναι πιο ευέλικτη, θα μπορούμε να οργανώσουμε πιο σωστά το πλάνο μας και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, το προσωπικό της διοργανώτριας. Επίσης θεωρώ ότι και οι δύο αντιπρόεδροι είναι γνώστες της κατηγορίας και θα βοηθήσουν. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για δουλειά», τόνισε ο Λεουτσάκος, που ερωτηθείς για την επικείμενη αναδιάρθρωση και την επικείμενη συνένωση των δύο κατηγοριών υπογράμμισε: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ό,τι χρειαστεί. Θα αναμένουμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ τη Δευτέρα…».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τουτζάρης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την τιμή στο πρόσωπο μου, αλλά και στην ομάδα μου τον Εργοτέλη. Είναι μια δύσκολη περίοδος και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να βελτιώσουμε το πρωτάθλημα και να μεγαλώσει η αξιοπιστία του…», ενώ ο Χαράλαμπος Σταμούλης τόνισε: «Από πέρσι που ήμουν στο Δ.Σ. ζω και βλέπω τον αγώνα του προέδρου για τη διοργανώτρια. Είμαστε χαρούμενοι και μας περιμένει δουλειά για να κάνουμε καλύτερο το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2/FL αναφέρει:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Τουτζάρης (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Β’ Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Προηγήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League, τα μέλη της οποίας εξέλεξαν ομόφωνα ως εκπροσώπους τους στο δ.σ. της Λίγκας τους κ.κ. Σωτήρη Μαυρονάσιο (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Χρίστο Μπίκα (ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια), Χαράλαμπο Σταμούλη (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου)».

Μοιραστείτε το: