26/10/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 - 17:04

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Γλυφάδας ο Κώστας Παπακώστας

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα των νοτίων προαστίων * Συγκινητικές παρακλήσεις από τις παίκτριες για να βρεθεί λύση

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε στη Γλυφάδα και γενικότερα στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών… Ο πρόεδρος μιας από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες της Α’ Εθνικής, ο Κώστας Παπακώστας, αποφάσισε να παραιτηθεί έπειτα από 13 χρόνια παρουσίας στο θώκο!

Την απόφασή του δημοσιοποίησε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο ίδιος ο Παπακώστας την Τρίτη (21/7)… Πάντως, ήδη από τις πρώτες ώρες, αλλά και την Τετάρτη (22/7) έχουν καταγραφεί συγκινητικές αντιδράσεις από πολλές παίκτριες, που του ζητούν να αναθεωρήσει και να βρεθεί λύση, προκειμένου να μην διαλύσει ο σύλλογος!

Αναλυτικά, η δήλωση Παπακώστα αναφέρει τα εξής:

«ΤΙΤΛΟΙ ΤEΛΟΥΣ…

Μετά από 13 συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Με ανάμεικτα συναισθήματα αποφάσισα να σταματήσω την ενασχόληση μου με αυτό το χώρο και να εγκαταλείψω την ομάδα η οποία είναι δημιούργημα μου. Με ελάχιστη βοήθεια από πολύ λίγους ανθρώπους τράβηξα το κουπί της προσπάθειας αυτά τα δέκα τρία χρόνια. Δημιούργησα μια καταξιωμένη ομάδα στο χώρο, χωρίς ποτέ να μπει σε παιχνίδια κάτω από το τραπέζι . Πάντα πάλευα κόντρα στο ρεύμα με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας μου. Κόντρα σε μια απαράδεκτη ΕΠΟ, κόντρα σε παράγοντες που ήταν πάντα και κινούνταν στο παρασκήνιο. Θα μπορούσα να πω και να γράψω πολλά, δεν είναι της παρούσης , αλλά θα κρατήσω τα καλύτερα από την ενασχόληση μου με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Για τη μοίρα της ομάδας από δω και πέρα και την τύχη των αθλητριών θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες νέα γραπτή ανακοίνωση. Θέλω να ευχαριστήσω για την συμπαράσταση τους όλο αυτό το καιρό τα μέλη του Δ.Σ Γιάννη Τερζή, τον Γιώργο Πάχο, τον Γρηγόρη Καπουσίζη και το Βασίλη Παπαδόπουλο που ο καθένας με ότι μπορούσε βοήθησε την ομάδα.

Με αυτές τις πρώτες σκέψεις υποβάλλω την παραίτηση μου από την προεδρία της ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και από το Δ.Σ της ομάδας .

Με εκτίμηση

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΏΣΤΑΣ».

Μοιραστείτε το: