06/08/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 - 13:13

Δείχνει το δρόμο της ελπίδας μέσα από τη φιέστα του ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητές και στην τεχνολογία οι «ερυθρόλευκοι» που στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή γιορτή για το 45ο τίτλο

Πρωταθλητής και στην τεχνολογία ο Ολυμπιακός…

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (16/7) τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της φιέστας για την κατάκτηση του 45ου τίτλου τους η οποία ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού θα διαφέρει από τις άλλες.

Με αρκετή λάμψη και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Ολυμπιακός θα έχει στο γήπεδο… τους οπαδούς του εικονικά, ελέω των μέτρων για τον περιορισμό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού κάτι που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» από τον διευθυντή επικοινωνίας Νίκο Γαβαλά και αναλύθηκαν από τους Κριστιάν Καρεμπέ και Αστέρη Κούτουλα.

Από την πλευρά του ο Καρεμπέ ανέφερε:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί θα μιλήσουμε για την φιέστα μας. Η φιέστα μας έχει τίτλο "τα φώτα της ελπίδας". Θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του 45ου τίτλου στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, αλλά εξαιτίας της πανδημίας έπρεπε να βρούμε άλλη λύση. Θα ήθελα να μιλήσω για τις νίκες, τα σερί, τα ρεκόρ και της επιτυχίες μας και φυσικά για το ότι έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε άλλον έναν τίτλο στην ιστορία μας. Θα ήθελα να προσθέσω τις πρωτοβουλίες του κ. Μαρινάκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου υπήρχε ανάγκη. Τέχνη και συναισθήματα, θα κυριαρχήσουν στην φιέστα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος για το καλλιτεχνικό κομμάτι, Αστέρης Κούτουλας που ανέλαβε και το πρότζεκτ, με τον Ελληνοαμερικανό σκηνοθέτη και παραγωγό να τονίζει:

«Η ιδέα είναι να φέρουμε τους φιλάθλους που θα είναι έξω από το γήπεδο να μέσα στο στάδιο, χωρίς να είναι αληθινά μέσα. Αυτό θα είναι το συναισθηματικό αποκορύφωμα της γιορτής που ετοιμάζουμε. Θα έχουμε ένα πολυθέαμα, που απαρτίζεται από projections (προβολείς) που θα γίνουν στο Λονδίνο. Θα έχουμε φως, θα έχουμε μια παιδική χορωδία, κάναμε τη μουσική με τον Αντώνη Δημητριάδη. Η μουσική είναι η "μητέρα" αυτών των θεαμάτων. Ο Μάριος Ιωάννου Ηλίας συνέθεσε μια καταπληκτική μουσική γι' αυτήν την φιέστα. Αυτό το πολυθέαμα θα αποκορυφωθεί με φέρνοντας τη στιγμή της στέψης τον κόσμο μέσα στις εξέδρες. Αυτό θα κάνουμε μέσα στο Καραϊσκάκης. Πρέπει να φέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Θα κάνουμε ένα πολυθέαμα από το Λιμάνι, θα συνδέει και αυτό μουσική και εικόνες που φέραμε από την Γερμανία. Το Πασαλιμάνι θα κοκκινίσει και θα “γαλαζίσει”. Θα βασιστούμε σε μουσική του Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, από το Ποτέ την Κυριακή και τον Ζορμπά».

Μοιραστείτε το: