10/08/2020
Ελλάδα | Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 - 19:46

Έως τη Δευτέρα η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

Την Παρασκευή (17/7) θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα (20/7) θα μπορούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη (14/7) το υπουργείο Παιδείας κι ενώ αρχικά η προθεσμία έληγε την Παρασκευή (17/7), ημέρα κατά την οποία θα γίνουν γνωστοί οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων.

Αναλυτικά: «Από το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17-7-2020 μετά τις 13.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μ.Δ. θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα 20-7-2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.».

Μοιραστείτε το: