04/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 - 11:46

Σκέφτονται την «Αγιά Σοφιά» για τον τελικό του Europa Conference League στην ΕΠΟ...

Στην Ομοσπονδία φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να προτείνουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για να φιλοξενήσει τελικό το 2022 ή το 2023

Μπορεί το γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς» να μην είναι ακόμα έτοιμο, ωστόσο στην ΕΠΟ σκέφτονται ήδη να το προτείνουν στην ΟΥΕΦΑ για να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League του 2022 ή του 2023.

Σύμφωνα με τη Livesport της Τρίτης (14/7), η Ομοσπονδία δεν προτίθεται να αποσύρει την υποψηφιότητά της, στην οποία όμως συμπεριλαμβανόταν εξαρχής το Παγκρήτιο Στάδιο. Μάλιστα, πρόσφατα υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΓΓΑ και Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να αναβαθμιστεί το γήπεδο και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό!

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η αλλαγή κατεύθυνσης της ΕΠΟ προκαλεί ερωτήματα καθώς την ώρα που το υφυπουργείο Αθλητισμού προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση, στην Ομοσπονδία παίρνουν παράξενες αποφάσεις που δείχνουν πρόθεση να πάνε κόντρα στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2021, ενώ η νέα διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ θα ξεκινήσει από την σεζόν 2021-22.

Μοιραστείτε το: