09/08/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 21:50

Δούκας: «Υπάλληλος ΠΑΕ ο Αυγενάκης που για κάλυψη συστηνόταν ως υπουργός»

Νέα επίθεση κατά της ΕΕΑ από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ

Πήρε πίσω τους 7 βαθμούς από το CAS o ΠΑΟΚ, για την ώρα τουλάχιστον, με τον Λευτέρη Δούκα να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει άλλη μία επίθεση στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τη Δευτέρα (13/7).

Παράλληλα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τα έβαλε και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, χαρακτηρίζοντάς τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να κατονομάσει τους Πειραιώτες. 

«Τζουλάκης: Πρώην επίορκος δικαστής, κουμπάρος του Αυγενάκη.

Φαραντούρης: Κολλητός Τζουγανάτου, διορισμένος δυο μέρες πριν την εκδίκαση, αναπληρωτής καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά. Αίφνης και ιδιοκτήτης πολυτελών κατοικιών, με χρήματα την προέλευση των οποίων θα πρέπει να αιτιολογήσει στην ΑΑΔΕ.

Μαρούπα: Ακαταλόγιστο.

Αρκούδης: Ερευνάται για δωροδοκία και αποφεύγει επιμελώς να μηνύσει όσους τον καταγγέλλουν δημόσια.

Βρείτε τις ομοιότητες: Καταδίκασαν τον ΠΑΟΚ για δήθεν πολυϊδιοκτησία. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τον διεθνή διασυρμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μετά την απόφαση του CAS.

Δεν έχουν δείγμα ευθιξίας για να παραιτηθούν, όπως οι κ.κ Φιλόπουλος και Βρυώνης. Περιμένουν επίσημα τον μισθό τους, μετά τις εξαγγελίες Αυγενάκη.

Για τον τελευταίο ούτε λόγος, θα μείνει στην ιστορία ως το πιο τρανταχτό παράδειγμα υπαλλήλου ΠΑΕ, που για κάλυψη συστηνόταν ως υπουργός…», αναφέρει ο Λ. Δούκας στην ανάρτησή του στα social media.

Μοιραστείτε το: