10/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 21:28

Δέχθηκε -3 η Βέροια

Για οφειλές στον Μίλιεβιτς * Έκπληκτοι οι Ημαθιώτες γιατί αφορά εκκρεμότητα της παλιάς ΠΑΕ

Σε μπελάδες μπήκε η Βέροια τη Δευτέρα (13/7), καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές στον Χριστιάν Μίλιεβιτς.

Οι Ημαθιώτες καλούνται εντός τριών εργάσιμων ημερών να πληρώσουν το μισό της οφειλής των 10.300 ευρώ προς τον άλλοτε παίκτη τους, την ίδια στιγμή που στη «Βασίλισσα του Βορρά» εξέφραζαν την έκπληξή τους, γιατί πρόκειται για χρέος που αφορά την παλιά ΠΑΕ.

Στην ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της δεύτερης των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε 2019”, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 17/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χριστιάν Σαχπεκίδης Μίλιεβιτς, κατά το ποσοστό του 50% επί του συνολικού οφειλομένου ποσού των 10.300 ευρώ, και κατά τα ειδικότερον διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 613/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Μοιραστείτε το: