30/09/2020
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 20:30

Αυτό είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο της αναδιάρθρωσης (video)

Δείτε το «Πλέι δεν… πλέι», τη WEB εκπομπή του a-sports.gr, που σας αποκαλύπτει τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο χάρτη όλων των επαγγελματικών κατηγοριών της σεζόν 2020-21 * Η ανάλυση των πλέι οφ και πλέι άουτ, αλλά και η μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία

Φρέσκα νέα… Το επικρατέστερο σενάριο της αναδιάρθρωσης σας αποκαλύπτει το «Πλέι δεν… πλέι» της Δευτέρας (13/7), τη WEB εκπομπή του a-sports.gr.

Μάθετε πρώτοι τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο χάρτη όλων των επαγγελματικών κατηγοριών της σεζόν 2020-21, όπως τις μεταφέρει ο ιδιοκτήτης & διευθυντής του a-sports.gr, Δημήτρης Δημητρίου, που μαζί με τον αρχισυντάκτη του site, Στέλιο Ευαγγελακόπουλο, σχολιάζουν παράλληλα τα πλέι οφ και πλέι άουτ της SL1.

Γιατί στην ουσία δεν λέει και… τίποτα το ότι το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού δεν θα είναι αήττητο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έχει πια το πλεονέκτημα στη μάχη της δεύτερης θέσης. Και για τους Πειραιώτες όλα τα λεφτά είναι το Κύπελλο και η συνέχεια στην Ευρώπη.

Επίσης, γίνεται ειδική αναφορά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία, που θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα!

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ «Πλέι δεν… πλέι», τη WEB εκπομπή του a-sports.gr, που αυτή τη φορά σας αποκαλύπτει το επικρατέστερο σενάριο της αναδιάρθρωσης

Μοιραστείτε το: