12/08/2020
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 15:01

Λαμία: Τους αξιολογεί όλους ο Παπαϊωάννου από μηδενική βάση

Δεν πρόκειται να σταθεί σε συμβόλαια και θα υπάρξει… σκούπα για όσους δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα * Κρας τεστ για κάποιους παίκτες το ματς με τον Αστέρα * Βρήκαν τον «κοριό» οι Φθιώτες και φεύγει από την ΠΑΕ!

Ζορίζουν τα πράγματα στη Λαμία με τον Πανουργία Παπαϊωάννου να σκοπεύει να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω των «κυανόλευκων», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να αξιολογήσει ο ίδιος προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές εν όψει της νέας χρονιάς και μάλιστα δεν πρόκειται να σταθεί καν σε όσους έχουν συμβόλαια! Κοινώς, άπαντες θα κριθούν από… μηδενική βάση και όποιοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα θα αποχωρήσουν ανεξαρτήτως με το πότε έληγε η σύμβαση τους με τους Φθίωτες.

Πάντως, για τον Παπαϊωάννου ένα κρας τεστ για την τελική εικόνα που θα κρίνει τις αποφάσεις του είναι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (18/7).

Από εκεί και πέρα, στη Λαμία μετά από καιρό βρήκαν τον «κοριό», που έδινε απευθείας πολλά εσωτερικά και ευαίσθητα ζητήματα της ομάδας από τα αποδυτήρια κι όχι μόνο σε συγκεκριμένο Μέσο με συνέπεια τις επόμενες ημέρες (με την ολοκλήρωση και των αγωνιστικών υποχρεώσεων), το πρόσωπο που ευθύνεται για τις διαρροές να… χαιρετά οριστικά την ΠΑΕ.

Μοιραστείτε το: