12/08/2020
ΚΕΡΚΥΡΑ | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 12:07

Η κατηγορία που θα αγωνιστεί η Κέρκυρα θα καθορίσει και το ιδιοκτησιακό

Δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον μετά την απόφαση Γεωργακόπουλου να δωρίσει το 78% των μετοχών του

Δεν κουνιέται… φύλλο στην Κέρκυρα από όταν διεκόπη το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μοναδική είδηση που είχε βγει ήταν η απόφαση του μεγαλομετόχου Λάμπρου Γεωργακόπουλου να παραχωρήσει το 78% των μετοχών, κίνηση που είχε λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου.

Μετά την απόφασή του Γεωργακόπουλου δεν έχει υπάρξει κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον για τους Φαίακες και σαφώς ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει και το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο σύλλογος.

Αγωνιστικά η Κέρκυρα υποβιβάστηκε στη Football League, όμως άπαντες στο νησί του Ιονίου περιμένουν πιθανή αναδιάρθρωση για να δουν που θα αγωνιστούν και ενδεχόμενα στη συνέχεια να υπάρξουν εξελίξεις.

Παράλληλα, στασιμότητα υπάρχει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς ούτε έχουν υπάρξει αποχωρήσεις παικτών, ούτε φυσικά έχουν γίνει κινήσεις για ανανεώσεις, ενώ μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν.

Τέλος σε αναμονή βρίσκεται και ο προπονητής Κώστας Χριστοφοράκης ο οποίος και… έτρεξε το σύλλογο στα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή, παράλληλα και με την επιμέλεια της Κ-19 του συλλόγου.

Ίσως ο Χριστοφοράκης συνεχίσει στην ομάδα από τη θέση του βοηθού του νέου τεχνικού, όταν ανακοινωθεί, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και συνεχίσει ως πρώτος καθώς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την κερκυραϊκή ΠΑΕ.

Μοιραστείτε το: