06/08/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 00:42

Για τον Φερέιρα όλα τα άσχημα για τον ΠΑΟΚ είχαν να κάνουν με το -7...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού... ξέχασε τις ευθύνες του για το κακό πρόσωπο των τελευταίων μηνών

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό και ο Αμπέλ Φερέιρα βγήκε από τη δύσκολη θέση και βρήκε την ευκαιρία να φορτώσει την κακή εικόνα των τελευταίων μηνών της ομάδας του στους 7 βαθμούς που αφαιρέθηκαν, για να επιστραφούν πριν δύο ημέρες.

Μιλώντας στη Νοva μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι επηρεάστηκε καθοριστικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» στη φετινή σεζόν από το -7, αλλά για τις δικές του ευθύνες ούτε λόγος...

«Παλεύαμε για τον τίτλο όταν έσκασε η βόμβα με την αφαίρεση των βαθμών. Συνέβη κάτι σημαντικό, παρά το γεγονός ότι έγινε κάτι που αφορά εξωαγωνιστικούς παράγοντας. Ήταν η αφαίρεση των επτά βαθμών. Μας επηρέασε όλους. Ήρθαμε εδώ και παίξαμε με προσωπικότητα. Όλοι κατανοούν τις δυσκολίες που περάσαμε. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, όλοι ήλθαν εδώ με το μαχαίρι στα δόντια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. O προπονητής έχει ποιότητα, οι παίκτες έχουν ποιότητα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Ο Βαρέλα παρά το γεγονός ότι παίζει ως δεξιός στόπερ, τη φετινή χρονιά παίζει ως αριστερός. Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ανατροπές έγιναν και στο χώρο του κέντρου. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους γι' αυτό που μπορούμε να κατακτήσουμε.

Δεν μας επηρεάζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Πιστεύουμε στη δουλειά μας, στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να κρατάμε τα καλά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης. Έχουν συμπεριφορά που καλύπτουν τον προπονητή.

Θα επικεντρωθούμε στην αποκατάσταση απέναντι στον επόμενο αντίπαλο. Ποτέ δεν θα μπορέσει να μας επιστραφεί εκείνο που μας πήραν αυτή την ημέρα. Δεν μιλάμε για τους επτά βαθμούς, αυτοί επιστράφηκαν. Μιλάμε για όλη την αρνητική ενέργεια που δημιουργήθηκε στο κλαμπ. Δεν μπορεί να μας επιστραφεί αυτό», είπε ο Φερέιρα.

Μοιραστείτε το: