04/08/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 21:09

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Πανιωνίου ο Δάρας

Πικραμένος από τις αποδοκιμασίες των «Πανθήρων»

Οι έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου προς τη διοίκηση μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, όπως τις κατέγραψε και το a-sports.gr με το σχετικό βίντεο, έφεραν εξελίξεις την Κυριακή (12/7).

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάρας αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, εκφράζοντας την πικρία του με δηλώσεις που έκανε στο panionianea για τη συμπεριφορά των «Πανθήρων».

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι και αφού μερίδα οργανωμένων οπαδών εν χορώ ζητούσε την άμεση αποχώρησή μου από την προεδρία της ομάδας, παραιτούμαι. Δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια την οικογένειά μου, γιατί; Για τον Πανιώνιο. Για τον Πανιώνιο υποθήκευσα και κινδυνεύω να χάσω τους κόπους και τις θυσίες 40 χρόνων δουλειάς μου.

Με κατηγόρησαν ότι έκανα κακό στον Πανιώνιο και ότι εγώ φταίω για όλα. Πράγματι, φταίω γιατί αγάπησα αυτή την ομάδα με αποτέλεσμα να χάσω τα πάντα γι' αυτήν. Παραιτούμαι και εύχομαι να βρεθεί άμεσα κάποιος άλλος με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα και αγάπη για την ομάδα μας», ανέφερε ο Χρ. Δάρας.

Μοιραστείτε το: