09/08/2020
Ελλάδα | Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 16:24

Ραλλία Χρηστίδου: «Να μου ζητήσει συγγνώμη ο Ψαριανός»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση» * Δείτε την

Η κίνηση του Γρηγόρη Ψαριανού να αναδημοσιεύσει φωτομοντάζ που παρουσιάζει τη Ραλλία Χρηστίδου με βαθύ ντεκολτέ εντός της Βουλής έφερε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγραψε στο Facebook ότι «καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του».

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί αρχικά, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, από χρήστη του Facebook, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τη Χρηστίδου κατόπιν εξώδικης αναφοράς της τελευταίας.

Αναλυτικά η δημοσίευση για τον Ψαριανό:

«Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του "Παραλλία".

Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του»

Μοιραστείτε το: