04/08/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 - 15:56

Ανουάρ: «Με πολλή χαρά θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό...»

Ο 25χρονος μέσος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου στους «πράσινους»

Στη Βαγιαδολίδ θα γυρίσει ο Ανουάρ με το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1, ωστόσο δεν κλείνει την πόρτα στον Παναθηναϊκό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μιλώντας στη Νοva το Σάββατο (11/7), ο 25χρονος μέσος ανέφερε ότι θα επέστρεφε με πολλή χαρά στους «πράσινους» αν τα έβρισκαν οι δύο ομάδες, ενώ χαρακτήρισε πολύ σωστή την απόφαση που πήρε τον περασμένο χειμώνα να παίξει στο «τριφύλλι».

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση που κλήθηκα να πάρω πριν από λίγους μήνες. Σήμερα μπορώ να πω ότι εκείνη η απόφαση που πήρα το χειμώνα ήταν πολύ σωστή.

Προέρχομαι και ανήκω στη Βαγιαδολίδ, είναι η ομάδα που βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και ο στόχος μου είναι να παίξω καλά εκεί και να έχω επιτυχίες εκεί. Οπωσδήποτε αυτό είναι σημαντικό. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο και αν κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τη Βαγιαδολίδ, γιατί όχι; Με πολλή χαρά θα επέστρεφα», δήλωσε ο Μαροκινοϊσπανός χαφ.

Μοιραστείτε το: