10/08/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 - 19:41

Έστειλε στην Ερασιτεχνική το προσχέδιο της σύμβασης για την Αγυιά η Παναχαϊκή

Θα επεξεργαστεί και από τις δύο πλευρές προκειμένου αμφότερες να καταλήξουν σε συμφωνία

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Παναχαϊκή καθώς η αχαϊκή ΠΑΕ απέστειλε στην Ερασιτεχνική το προσχέδιο σύμβασης για το γήπεδο της Αγυιάς.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Κώστας Κρεμμύδας ολοκλήρωσε την Τετάρτη (8/7) το προσχέδιο το οποίο και αναφέρει πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή αιτείται προς την Ερασιτεχνική για χρήση του γηπέδου για τα επόμενα εννιά χρόνια με σταθερό μίσθωμα 3.500 ευρώ.

Το προσχέδιο είναι χωρισμένο σε ενότητες και στις οποίες η ΠΑΕ ενημερώνει την Ερασιτεχνική για τις εργασίες που απαιτούνται στο γήπεδο προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο για χρήση από την πλευρά της επαγγελματικής ομάδας.

Τι έργα είναι αυτά; Η τοποθέτηση των δυο ταμπελών πίσω από τις εστίες, η ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων, καινούρια κάγκελα, ελαιοχρωματισμοί σε όλους τους χώρους και αρκετές ακόμα εκτεταμένες εργασίες.

Πάντως για τους «κοκκινόμαυρους» αυτό που προέχει είναι να πέσουν οι υπογραφές, αφού φυσικά καθίσουν αμφότερες μαζί με την Ερασιτεχνική προκειμένου να καταλήξουν και στο τελικό πλαίσιο της συμφωνίας τους.

Τέλος, από την πλευρά της η ΠΑΕ έχει κάνει τις εισηγήσεις της μέσω του προσχεδίου καια αναμένονται οι τελικές απαντήσεις από την πλευρά της Ερασιτεχνικής.

Μοιραστείτε το: