12/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 - 01:37

Οι ενστάσεις του Λεβαδειακού στους απολογισμούς και η νέα τηλεδιάσκεψη για πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα στη διακοπή…

Πως απάντησε ο Λεουτσάκος στον Μπαλόκα * Τι ζήτησε η πλευρά της Α.Ε. Καραϊσκάκης * Ο αστερίσκος του Απόλλωνα Λάρισας * Πήγαν αργά τα Χανιά… * Το a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ της γ.σ. της SL2 - FL

Ο Λεβαδειακός ήταν η μόνη ομάδα στη γενική συνέλευση της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 - Football League την Τρίτη (7/7), που μειοψήφησε αρνητικά σε Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό

Οι Βοιωτοί εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο τους Λάμπρο Μπαλόκα, ο οποίος αιτιολόγησε τη στάση του λέγοντας ενώπιον των υπόλοιπων ομάδων: «Θέλετε πολύ γρήγορα και συνοπτικά να περάσουμε τα οικονομικά και τα διοικητικά. Θα έπρεπε να τα έχετε στείλει αναλυτικά, να τα μελετήσουμε, να τα έχουμε ένα δεκαήμερο στα χέρια μας… Εμείς έχουμε κάνει προσφυγή για την απόφαση της διακοπής και όπως καταλαβαίνετε είναι αυτονόητο ότι καταψηφίζουμε…».

Η τοποθέτηση αυτή, πάντως, δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, που απευθυνόμενος στον Μπαλόκα είπε: «Δέκα χρόνια έτσι γίνεται η διαδικασία και ο πρόεδρος σας έχει διατελέσει πρόεδρος εδώ. Ότι ζητήσατε το πήρατε από στοιχεία, είστε η μόνη ΠΑΕ θέτετε τέτοιο θέμα, αλλά ό,τι κι αν ζητήσετε και πάλι θα σας τα δώσουμε».

Η δεύτερη διαφορετική φωνή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr,  ακούστηκε από τον αντιπρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Στέλιο Μπέκα, ο οποίος αν και είπε εν τέλει «ναι» τόσο σε Διοικητικό όσο και Οικονομικό Απολογισμό επισήμανε: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή λίγκα πρέπει να δίνουμε λεπτομερή στοιχεία, αναλυτικά… Για όλα τα πάρε - δώσε μιας θητείας μιας διοίκησης… Όχι συνοπτικά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα, πχ μισθοί εργαζομένων…».

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων Λάρισας, δια του προέδρου του Παναγιώτη Μαντζανά έβαλε προφορικά ένα αστερίσκο ψηφίζοντας υπέρ της επιμήκυνσης της θητείας του Δ.Σ. της διοργανώτριας από δύο σε τέσσερα χρόνια λέγοντας ότι συμφωνεί αρκεί να εξασφαλιστεί κλειστό τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Κατά τα άλλα να σημειωθεί ότι τα Χανιά μετρήθηκαν στους απόντες (και σωστά), ωστόσο, ο αντιπρόεδρος των Κρητικών, Άρης Λυχναράς πήγε στα γραφεία της SL2 - FL, αλλά δεν πρόλαβε (καθυστέρησε ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων – δικηγόρος γαρ), καθώς η συνεδρίαση είχε ολοκληρωθεί όταν έφτασε…

Τέλος, μια είδηση, που προκύπτει και έχει τη σημασία της εν όψει και της επικείμενης συζήτησης (στις 15 Ιουλίου) της προσφυγής της ΠΑΕ Λεβαδειακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να επαναβεβαιωθεί με πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα η απόφαση για την οριστική αναβολή της Σούπερ Λίγκας 2. Υπενθυμίζεται ότι οι Βοιωτοί στην προσφυγή τους επισημαίνουν ότι δεν εφαρμόστηκε σωστά η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 επί του συνόλου των μελών της διοργανώτριας για προκύψει το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το: