12/08/2020
Ομάδες | Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 01:10

Πρώτες ανανεώσεις με Μαρουκάκη, Στούπη, Μπέλη, Καλύβα στην Καλλιθέα

Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι συνεργάτες του προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλου

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ελέω κορωνοϊού, έφερε και την άνοδο όλων των πρώτων ομάδων των ομίλων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μία από αυτές και η Καλλιθέα που πήρε το εισιτήριο της ανόδου από τον 5ο όμιλο και ήδη η αθηναϊκή ομάδα έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν 2020-2021.

Ήδη ανακοινώθηκαν το Σάββατο (4/7) οι πρώτες ανανεώσεις με τους Ματθαίο Μαρουκάκη, Γιώργο Στούπη, Διονύση Μπέλη και Γιώργο Καλύβα να παραμένουν στο ρόστερ, ενώ τη Δευτέρα (6/7) θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του τεχνικού Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Καλλιθέας αναφέρει:

«Άρχισε το χτίσιμο της νέας ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οι «κυανόλευκοι» μετά από μια θετική και επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και κατέκτησαν τον τίτλο στον 5ο όμιλο και πήραν την πολυπόθητη άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία επιτυχία και πλέον σχεδιάζουν το μέλλον τους.

Ανανεώθηκαν ήδη οι συνεργασίες με τον κεντρικό επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη, τους μεσοεπιθετικούς Γιώργο Στούπη και Διονύση Μπέλη και τονκεντρικό αμυντικό Γιώργο Καλύβα. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις για τον μέλλον της Ομάδας συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις των συνεργασιών μεπαίκτες που συνεισφέραν στην επιτυχημένη περσινή πορεία. Την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των συνεργατών του προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλου».

Μοιραστείτε το: