24/11/2020
Χάντμπολ | Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 00:55

Πήρε και Αραπακόπουλο από τον Ολυμπιακό η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Ο 25χρονος πίβοτ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών

Στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Μετά, λοιπόν, τους και Δημήτρη Τζηρά και Πάτρικ Λέμος οι πρωταθλητές ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Ανδρέα Αραπακόπουλο.

Ο 25χρονος πίβοτ, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ανακοινώθηκε από την Ένωση την Παρασκευή (3/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο. Ο 25χρονος (15/11/1994) πίβοτ, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ξεκίνησε το χάντμπολ από τον ΑΣΕ Δούκα, αγωνιζόμενος τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην ανδρική ομάδα έως το 2018. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, και του Γενικού Αρχηγού και Team Manager, Ηλία Χατσίκα, οι οποίοι και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Αραπακόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή το να έρθω στην ΑΕΚ. Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και δημιουργεί κάτι πολύ μεγάλο. Το όραμα της διοίκησης, του κ. Παπασταμάτη και του τεχνικού τιμ είναι υψηλού επιπέδου, όπως και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχω πράγματα να δείξω και να αναδειχθώ και εγώ μαζί με την ομάδα“.

Ανδρέα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Μοιραστείτε το: