10/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 21:17

Μυθεύματα από τον… δορυφόρο του ΠΑΟΚ, Χατζησαρόγλου για να παραπλανήσει τις ομάδες!

Ο… ισοπεδωτής του Ποδοσφαίρου Γυναικών έχει άποψη και για μια τη Β’ Εθνική, έτσι σε συνέντευξη έβγαλε από το μυαλό του ότι η κυβέρνηση συμφωνεί σε δύο ομίλους και το έχει προτείνει μέσω της ΕΡΤ!

Είναι δικαίωμα του να έχει την άποψη του, είναι ανεπίτρεπτο όμως να προσπαθεί με μυθεύματα να παραπλανήσει τις ομάδες και τη κοινή γνώμη, όταν μάλιστα έχει θεσμική θέση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζησαρόγλου, το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και «δορυφόρο» του ΠΑΟΚ, που μετά την ισοπέδωση του Ποδοσφαίρου Γυναικών με την αναδιάρθρωση - τερατούργημα δικής του υπογραφής επιστράτευσε από το μυαλό του παραμύθια για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της δημιουργίας μιας Β’ Εθνικής σε δύο ομίλους με ταυτόχρονη κατάργηση της Football League.

Τι είπε ο Χατζησαρόγλου, που προκαλεί με τις αναλήθειες του; Ότι τάχα η κυβέρνηση συμφωνεί με δύο ομίλους στη Β’ Εθνική (κατά το γνωστό σχέδιο του ΠΑΟΚ) και αυτό το κάνει μέσω της ΕΡΤ αναφορικά με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος.

Μιλήσαμε με αρμόδιους φορείς και κυβερνητικές πηγές και μας ξεκαθαρίστηκε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι απλά ψέματα…

Είναι λοιπόν, είναι προφανές, ότι ο Χατζησαρόγλου με αυτό τον τρόπο επιχειρεί απευθυνόμενος είτε σε άσχετο ακροατήριο είτε σε παίζοντας με τους καημούς κάποιων οπαδών επαρχιακών ομάδων να παραπλανήσει την κοινή γνώμη με ανύπαρκτες δήθεν συμφωνίες και κυβερνητικές προτάσεις!

Ας τον μαζέψουν οι εξυγιαντές τον Χατζησαρόγλου, που κέρδισε και τις εκλογές στην ΕΠΣ της περιφέρειας του προσφάτως (για 3η φορά), της Δράμας, κάνοντας και εκεί για ψηφοθηρικούς λόγους σκανδαλώδη αναδιάρθρωση πολλαπλών ανόδων στις τοπικές κατηγορίες…

Μιλώντας, συγκεκριμένα στην ΕΡΤ Σερρών ο Χατζησαρόγλου είπε τα εξής:

-Για το αν πρέπει να δημιουργηθεί μια ενιαία Β’ εθνική δύο ομίλων:

«Η λογική αυτό λέει, η πρόταση της κυβέρνησης μέσω της ΕΡΤ ήταν συγκεκριμένη, δύο όμιλοι, βορράς-νότος από 15 ομάδες, ένα καλό χρηματικό ποσό για την κάθε ομάδα για να μπορούν να επιβιώσουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι λόγω της πανδημίας είναι μονόδρομος η δημιουργία μιας Β εθνικής δύο ομίλων. Δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσες πολλές, τριάντα επαγγελματικές ομάδες στα έξοδα με μακρινές μετακινήσεις. Είναι αδύνατον. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι. Με δύο ομίλους και τηλεοπτικό πάροχο την ΕΡΤ που είναι μια σημαντική βοήθεια και ο μοναδικός τρόπος να επιβιώσει το ποδόσφαιρο».

-Για το πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση:

«Αν δεν φέρουν προτάσεις οι δύο λίγκες θα πάει στην ΕΠΟ, αν οι προτάσεις είναι αντίθετες πάλι θα πάει στην ΕΠΟ, ξέρετε πολύ καλά ότι στο τέλος η ΕΠΟ αναγκάζεται να πάρει την τελική απόφαση».

-Για το πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν τώρα. Αν επικρατήσει η λογική θα γίνουν τώρα, αν επικρατήσει μια κόντρα χωρίς να καταλάβουμε το λόγο, το σκοπό από όλες τις πλευρές, θα γίνουν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο».

-Για το ποιοι πρέπει να ψηφίσουν:

«Το ποδόσφαιρο έχει αυτοδιοίκητο. Πενήντα τρεις Ευρωπαϊκές χώρες ψηφίζουν στην ΟΥΕΦΑ, 263 ψηφίζουν στη ΦΙΦΑ, το ποδόσφαιρο λειτουργεί έτσι, δεν μπορούμε να καταργήσουμε ένα ολόκληρο όργανο, το δευτεροβάθμιο, θα είναι σαν να καταργούμε τις Ενώσεις».

-Για την επανεκλογή του στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Δράμας:

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά, συμπληρώνουμε μια δεκαετία στα ποδοσφαιρικά διοικητικά της Δράμας. Ως διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο και ευελπιστούμε με την ανανέωση που κάνουμε συνεχώς στο Δ.Σ. και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοικητικό σχήμα να τα καταφέρουμε για ακόμη μια φορά για το ποδόσφαιρο της Δράμας. Η επανεκλογή μας σημαίνει ότι η υποδομή που δημιουργήσαμε και η δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ήρθε ο καιρός να ευδοκιμήσει για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο της Δράμας κυρίως στις μικρές ηλικίες. Είναι μια τετραετία που θα επικεντρωθούμε εκεί γιατί αυτό είναι το αύριο του ποδοσφαίρου».

Μοιραστείτε το: