09/08/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 19:59

Συνάντηση με Αλαφούζο ο Λάκοβιτς

Από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τις επαφές του ο διευθυντής ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο είχε το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) ο διευθυντής ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο Σέρβος παράγοντας ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να έχει συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους του «BIG-4» και ξεκίνησε από τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων».

Όλα αυτά, δύο περίπου ώρες πριν ξεκινήσει ο Αλαφούζος να καταθέτει ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και των 15 προσώπων που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων.

Τον Γιάννη Αλαφούζο συνόδευσε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 και αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Λεωνίδας Μπουτσικάρης, με τους τρεις άνδρες να μιλούν για το θέμα της επιλογής του νέου αρχιδιαιτητή, αλλά και για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο Αλαφούζος του τόνισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο θέμα της διαιτησίας, από όταν αυτή πέρασε στην εποπτεία της ΟΥΕΦΑ, αν και κατέθεσε τις ενστάσεις του αναφορικά με τον Μέλο Περέιρα. Ο Λάκοβιτς δεν διαφώνησε με τον Αλαφούζο καθώς και η ίδια η ΟΥΕΦΑ δεν κρίνει ως απόλυτα πετυχημένη την εν Ελλάδι παρουσία του Περέιρα.

Συνεχίζοντας, ο Αλαφούζος του δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στις αποφάσεις που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενώ και οι προτάσεις της πλευράς του για το θέμα της διαιτησίας ακούστηκαν θετικά στα αυτιά του Λάκοβιτς.

Η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε πέρα από τη διαιτησία και το νέο αρχιδιαιτητή, αλλά και τις εκλογές της ΕΠΟ. Αναφορικά με το πρώτο, ο Λάκοβιτς ανέφερε ότι η ΟΥΕΦΑ σκέπτεται να θέσει τρεις υποψήφιους και εν συνεχεία μέσω «μυστικής» ψηφοφορίας των ιδιοκτητών του «BIG-4» προκειμένου να τον εκλέξουν.

Στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής και που θα συγκεντρώνει τη θετική διάθεση της πλειοψηφίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σταματήσει η ακραία «πόλωση» που επικρατεί.

Τέλος, ο Σέρβος παράγοντας ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης τον κύκλο των επαφών του και με τους άλλους τρεις παράγοντες, είτε από κοντά, είτε τηλεφωνικά.

Μοιραστείτε το: