13/08/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 16:13

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που δεν θέλει Ριζούπολη

«Σοβαρευτείτε επιτέλους», αναφέρουν προς την ΕΠΟ οι «ερυθρόλευκοι», που προτείνουν άλλα γήπεδα και κάνουν λόγο για θέματα ασφάλειας και πιθανής έντασης

Την αντίδραση του και επίσημα στην απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου για να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 εξέφρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, που τιτλοφορείται «Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία» επιτίθεται στην ΕΠΟ και ζητά να οριστεί σε άλλο γήπεδο η μεγάλη αναμέτρηση, ώστε να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο, επικαλούμενη μάλιστα λόγους ασφάλειας και πιθανής έντασης στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση των Πειραιωτών το μεσημέρι της Παρασκευής (3/7) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το ‘‘Κλεάνθης Βικελίδης’’, του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: