12/08/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 00:06

Θέλει Αραβίδη η Παναχαϊκή

Προβάρει τα «κοκκινόμαυρα» ο Φαζός

Το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που θα την βρει πάλι στη Σούπερ Λίγκα 2 έχει ξεκινήσει η Παναχαϊκή, με τους Αχαιούς να κινούνται σε πολλά ταμπλό για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Μετά τον Μανώλη Φαζό ο οποίος ήδη προβάρει τα «κοκκινόμαυρα» καθώς απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί, αλλά και τον Στέλιο Κρητικό για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, την Πέμπτη (2/7) ήρθε ένα ακόμα όνομα να προστεθεί στη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Αφορά τον Χρήστο Αραβίδη ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πείσει τον έμπειρο φορ να αφήσει τη Σούπερ Λίγκα 1 και τη Λαμία, για χάρη της Παναχαϊκής και τη Σούπερ Λίγκα 2.

Το ότι είναι μία δύσκολη περίπτωση το γνωρίζουν στην Πάτρα, αλλά θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες. Βέβαια στην Παναχαϊκή προχωρούν με σταθερά και σωστά βήματα, ενώ και ο τεχνικός των «ροσονέρι» το ψάχνει από παντού και συνεχώς νέα ονόματα θα έρχονται στο προσκήνιο.

Μοιραστείτε το: