10/08/2020
ΓΓΑ | Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 23:25

Αναλογική κατάπτωση εγγυητικής για Άρη και Πανιώνιο στο μπάσκετ

Έχουν πολλές οφειλές οι «κίτρινοι» και οι Νεοσμυρνιώτες

Μπλεξίματα συνεχίζουν να έχουν οι ομάδες μπάσκετ του Άρη και του Πανιωνίου, καθώς την Τετάρτη (1/7) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αναλογική κατάπτωση των εγγυητικών τους επιστολών.

Και οι «κίτρινοι» και οι Νεοσμυρνιώτες οφείλουν χρήματα σε πολλούς αθλητές, οι Θεσσαλονικείς έχουν οφειλές και προς τον άλλοτε προπονητή τους Δημήτρη Πρίφτη και μένει να φανεί ποιες άλλες κυρώσεις θα υποστούν, αν δεν συμμορφωθούν.

H ενημέρωση της ΕΕΑ: «-Αίτηση των αθλητών Αναστασίου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, Παναγιώτη Νικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάριου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.- Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ.

α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα αναβολής

β) ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

- Αίτηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003 περί ανακλήσεως της από 29.11.2019 αποφάσεως της Επιτροπής, για κατάπτωση των εγγυητικών της επιστολών. (Υπό διάσκεψη)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

- Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Δημοσθένη Ντικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Υπό διάσκεψη)

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

Μοιραστείτε το: