13/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 22:22

Κωστούλας: «Δεν έχω στοιχεία, αν είχα θα είχα καταθέσει μήνυση μόνος μου»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικός παραδέχθηκε επί της ουσίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας πως αυτά που έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ήταν… καφενειακού επιπέδου για τον αγώνα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό το 2014

Δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, γιατί δεν έχει στοιχεία. Αυτό κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας στην Επιτροπή Δεοντολογίας με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της εκδίκασης της υπόθεσης των φερόμενων «στημένων» αγώνων το απόγευμα της Τετάρτης (1/7). Έτσι ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι τα όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει είναι… καφενειακού επιπέδου και ειδικά για το ματς της ομάδας του με τον Λεβαδειακό το 2014, αφού μόνο για αυτό μίλησε.

«Δεν έχω στοιχεία. Αν είχα στοιχεία θα είχα καταθέσει μήνυση μόνος μου, δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός. Με το συγκεκριμένο ματς, γελούσε όλη η Ελλάδα. Δεν μιλάμε για διαιτησία, για καμώματα μιλάμε. Σαν ομάδα, είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε παραπονεθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε παράπονα αλλά δεν τα εκδηλώνουμε. Αυτό το ματς ήταν εκτός ορίων».

Από εκεί και πέρα, ο Κωστούλας είπε:

-«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτές τις ανομίες. Εμένα ρωτάτε; Εγώ είμαι μάρτυρας, δεν είμαι γνώστης. Ξέρω ονόματα πολλών που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Αν κάποιον επηρεάζει διαιτητές είναι συνήθως οι ιδιοκτήτες ή οι πρόεδροι…

-«Από τηλέφωνο, μια απλή επαφή, μεσολάβηση ενός τρίτου. Δεν ξέρω τα κανάλια για να προσεγγίσεις τους διαιτητές. Ο Κομπότης είμαι σίγουρος, δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία, είμαι σίγουρος ότι επηρέασε τον Κάμπαξη που είχε διαιτητεύσει τον αγώνα του Παναιτωλικού. Δεν ήρθα για να κρυφτώ... Αν υπήρχαν εκείνη τη χρονιά 30 διαιτητές, θα μπορούσα να πω ότι πάνω από τους μισούς θα μπορούσαν να χειραγωγηθούν».

Μοιραστείτε το: