05/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 - 19:47

Επιτροπή Δεοντολογίας: Διακοπή και… Εφετείο, η «καλή» συνέχεια την Πέμπτη με Μελισσανίδη, Αλαφούζo

Δεν έγινε ούτε τη Δευτέρα η εκδίκαση, αλλά βρέθηκε μεγάλη αίθουσα * H πρόεδρος είπε ότι δεν βρίσκει Βρύζα και Βελλή, που είναι μάρτυρες κατηγορίας

Τρίτη φορά και… φαρμακερή αναμένεται να είναι η επόμενη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για το κύκλωμα των φερόμενων ύποπτων αγώνων με κορωνίδα το… περίφημο Ολυμπιακός - Ατρόμητος του 2015 με βασική μαρτυρία τα λεγόμενα του τότε τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα.

Κι όλα αυτά, αφού η ακροαματική διαδικασία χωρισμένη σε διάφορες αίθουσες της ΕΠΟ διεκόπη για δεύτερη φορά τη Δευτέρα (29/6) και θα συνεχιστεί εντέλει την Τετάρτη (1/7) στις 18.00 στο Εφετείο Αθηνών, παραχωρείται η μεγάλη αίθουσα τελετών.

Πρώτοι μάρτυρες κατηγορίας θα είναι οι Τάκης Φύσσας, Χρήστος Σάββας, Φώτης Κωστούλας, ενώ το ενδιαφέρον εντοπίζεται την επόμενη ημέρα με τις καταθέσεις (είναι τουλάχιστον για τότε προγραμματισμένες) των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Πάντως, η υπόθεση ως προς την ακροαματική διαδικασία θα έχει συνέχεια έως τις 8 Ιουλίου, τότε που θα καταθέσουν και οι μάρτυρες υπεράσπισης (εμπλέκονται πολλοί παλιοί παράγοντες του Δ.Σ. της ΕΠΟ, διαιτητές όπως και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός).

Από εκεί και πέρα, αίσθηση προκάλεσε η κουβέντα της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, Λουίζας Ιωαννίδου, ότι δεν βρίσκει κάποιους από τους μάρτυρες κατηγορίας, όπως τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και ασχολούμενο με τα του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα (ΦΩΤΟ) ή τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: