05/07/2020
ΓΓΑ | Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 - 19:00

Τελικά αληθινός ο Αυγενάκης για τα κωλύματα παραγόντων (pic)

Mε τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας πέρασε η επίμαχη τροπολογία, ότι δεν μπορούν να έχουν αθλητική δραστηριότητα όσοι παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα

Ο… ανεμιστήρας δούλεψε καλά από μερίδα ΜΜΕ, που αντιπολιτεύονται (μάλλον οπαδικά) τον Λευτέρη Αυγενάκη, πως τάχα θα αφήνει να έχουν αθλητική δραστηριότητα -και- όσοι θα είναι καταδικασμένοι για κακούργημα… Ωστόσο, η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο για τον υφυπουργό Αθλητισμού τη Δευτέρα (29/6) στη Βουλή. Κι αυτό, διότι στην επίμαχη τροπολογία όλα τα όσα σαν… λάσπη πετάχτηκαν μάλλον επέστρεψαν στους εμπνευστές της παραπληροφόρησης με δεδομένο ότι η διάταξη εν τέλει έβγαλε αληθινό τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ και τα όσα εκείνον υποστήριξε ότι θα πράξει με το Tweet του ένα 24ωρο νωρίτερα.

Κοινώς, όσοι παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα και αν δεν υπάρχει για αυτούς απαλλακτικό βούλευμα έχουν κώλυμα και δεν μπορούν να εμπλακούν ως παράγοντες στον αθλητισμό. Κάτι, που ασφαλώς δικαιώνει τα λεγόμενα του Αυγενάκη.

Η επίμαχη διάταξη (ΔΕΙΤΕ την ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ) υπερψηφίστηκε με τις ψήφους μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αφού αντίθετη άποψη είχαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε το: