11/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 - 22:54

Ελευθερόπουλος: «Δεν ξέρουμε αν θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Αυτό τόνισε ο τεχνικός της Παναχαϊκής * Εγκαίνια στο προπονητικό κέντρο της Οβρυάς με παρουσίαση και του νέου πούλμαν

Ήταν ωραία η βραδιά της Κυριακής (28/6) για την Παναχαϊκή, καθώς έγιναν τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου στην Οβρυά με παρόντα βέβαια τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπάρλο κι ενώ παρουσιάστηκε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ως ο νέος προπονητής των «κοκκινόμαυρων».

Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι ο πρωταθλητισμός, χωρίς πάντως να υποσχεθεί πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 1.

«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Παναχαϊκή, είναι βαριά κληρονομιά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχει σημασία η κατηγορία που αγωνίζονται, αλλά το μέγεθός τους. Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον πρόεδρο συνάντησα ένα φιλόδοξο άνθρωπο. Με τον Nίκο (σ.σ. Λουμπαρδέας) έχουμε ταύτιση απόψεων και κίνητρο να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει.

Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό. Στα τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θέλουν να νικήσουν, αλλά λίγοι είναι αποφασισμένοι να μοχθήσουν για τη νίκη. Εμείς θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη.

Μίλησα και με τον πρόεδρο όταν ανέβηκε στην Αθήνα και όλα τελείωσαν από το πρώτο ραντεβού. Πρώτα πρέπει να δούμε τι έχουμε σπίτι μας. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, πιστεύω πως το πραγματικό μεταγραφικό παζάρι θα το έχουμε μετά τις 15 Ιουλίου όταν θα τελειώσουν και τα πλει-άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. Ο αριθμός του ρόστερ δεν θα ήθελα να είναι πάνω από 25 παίκτες. Έχουμε κάνει προτάσεις σε αυτούς που θέλουμε και περιμένουμε, αλλά έχουμε plan b για όλες τις περιπτώσεις, όμως θα χρειαστεί υπομονή, δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε.

Εμένα η άποψή μου είναι να μην γίνουν δύο όμιλοι και να γίνει ένας όμιλος στη Σούπερ Λιγκ 2, γιατί θα υπάρξει υποβάθμιση του πρωταθλήματος. Το έχω ζήσει και δεν είναι ωραίο. Θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει όλη η Ελλάδα και να την χαίρεται», δήλωσε ο Ελευθερόπουλος.

Έγινε και η παρουσίαση του νέου πούλμαν των Αχαιών, ενώ δεν έλειψε και η ρίψη πυροτεχνημάτων στο φινάλε της γιορτής, με αρκετούς φίλους της ομάδας να δίνουν το «παρών».

Πηγή ΦΩΤΟ: patragoal

Μοιραστείτε το: