05/07/2020
Ομάδες | Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 - 16:58

Καλλιθέα: Γίνεται ΠΑΕ και ανακοίνωσε Σταυρακόπουλο κόουτς

Οργανώνονται εν όψει Football League οι «κυανόλευκοι»

Στη Football League θα παίξει τη νέα σεζόν η Καλλιθέα και ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει.

Την Τετάρτη (24/6) έγινε η Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκε η ίδρυση της νέας ΠΑΕ, με το μετοχικό κεφάλαιο να ορίζεται στις 30.000 ευρώ.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»: «Με επιτυχία και σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, με δεδομένο και την πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ίδρυση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας. Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας. Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί το μετοχικό κεφάλαιο στις 30.000 € και εξελέγη πενταμελής επιτροπή η οποία θα αναλάβει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Την επιτροπή αποτελούν οι Αντιπρόεδροι του ΓΣ Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος, Ρούλης Ερμείδης και Άγγελος Μπούτας, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Παυλόπουλος και το Μέλος Μάριος Μπίλιος,.

Στη γενική συνέλευση χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα λόγω του θεσμικού πλαισίου η οποιαδήποτε χρηματοδότηση από το Δήμο ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό του συλλόγου.

Προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης μίλησε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παντελής Παυλίδης ο οποίος ζήτησε υπομονή και ομόνοια προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ενώ εξήρε την συμβολή στη πετυχημένη χρόνια των Σπύρου Παπαδόπουλου, Μάριου Μπίλιου και Άγγελου Μπούτα.

Η Διοικούσα Επιτροπή ανέλαβε άμεσα δράση και ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο από τον νέο, φιλόδοξο και Καλλιθεάτη, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά».

Μοιραστείτε το: