05/07/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 - 00:50

Σε πρώτο πλάνο το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση να κάνει λόγο για τεχνικό που θα αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο

Το πρωτάθλημα της Football League τελείωσε πρόωρα ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι οι ομάδες της κατηγορίας κοιτάζουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά.

Μία από αυτές και ο Ολυμπιακός Βόλου με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας να έχουν ως πρώτο πλάνο το θέμα του προπονητή καθώς μπορεί ο νυν τεχνικός Ηλίας Σολάκης να φαινόταν ότι θα συνέχιζε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φέρεται να ισχύει.

Και αυτό διότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου βρίσκονται σε συζητήσεις με προπονητές για να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Μάλιστα κύκλοι της διοίκησης υποστήριζαν πως ο νέος προπονητής που θα έρθει, θα είναι τέτοιος που θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο.

Φυσικά οι επαφές είναι με προπονητές έμπειρους και με παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που έχουν δείξει έργο στις ομάδες που δούλεψαν. Οι ιθύνοντες των Βολιωτών βρίσκονται σε συζητήσεις με τέσσερις προπονητές, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Βαζάκας, ενώ το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή.

Εν συνεχεία και εφόσον κλείσει το θέμα του προπονητή, η συνέχεια θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές. Βέβαια έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με τους περισσότερους παίκτες να είναι θετικοί να παραμείνουν… κάτοικοι Βόλου και τη νέα σεζόν, αν και φυσικά θα πρέπει να ακουστεί και η γνώμη του νέου προπονητή όταν αυτός ανακοινωθεί.

Παράλληλα οι Βολιώτες κινούνται και στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί ο σύλλογος σε θέσεις που «πονάει» με τους διοικούντες να έχουν ετοιμάσει λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Όπως και στο θέμα προπονητή, έτσι και εδώ αφορά παίκτες με υψηλές παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ θα εξεταστούν και παίκτες από το εξωτερικό.

Τέλος, όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση και αν θα προχωρήσει προκειμένου να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020-2021.

Μοιραστείτε το: