11/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 - 16:51

Απόλλων Σμύρνης: Αποχαιρετισμός και κλείσιμο εκκρεμοτήτων με ευνοϊκούς όρους για τους παίκτες

Τυχεροί οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα έχουν πολύ μικρές μειώσεις τελικά παρά την αγωνιστική απραξία ελέω κορωνοϊού * Ομιλία Μονεμβασιώτη με παράπονα

Η απόφαση οριστικής διακοπής της Σούπερ Λίγκας 2 έφερε και το τέλος των προπονήσεων στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) και μάλιστα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στο γήπεδο της Ρζιούπολης. Εκεί ο διοικητικός ηγέτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» γνωστοποίησε ο ίδιος σε όλους το… τέλος της σεζόν και πέρα από τους αποχαιρετισμούς, εξέφρασε τα παράπονα του προς τους ποδοσφαιριστές υπογραμμίζοντας τους ότι θα όφειλαν να έχουν βγει πρωταθλητές με όσα τους παρέχει η ομάδα.

«Δεν τα δώσατε όλα, δεν κάνατε αυτό, που έπρεπε και δεν αποδείξατε στην πράξη ότι ήμασταν το φαβορί της κατηγορίας. Ασφαλώς και δεν είμαι ευχαριστημένος…», είπε μεταξύ άλλων ο Μονεμβασιώτης.

Από εκεί και πέρα, από την Τρίτη (23/6) ξεκίνησαν συναντήσεις της διοίκησης με τους παίκτες για το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων της περιόδου. Και οι «κυανόλευκοι» είναι από τους τυχερούς, αφού οι όροι είναι ευνοϊκοί για αυτούς με δεδομένο ότι τελικά οι μειώσεις στα συμβόλαια εξαιτίας της πανδημίας και της αγωνιστικής απραξίας είναι μικρές (πιο κάτω και από την υπόδειξη της ΦΙΦΑ για 20% καθώς κατά πληροφορίες του a-sports.grμάξιμουμ να φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις το 12%).

Μοιραστείτε το: