21/05/2018
Ομάδες | Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 - 15:27

Ευχαριστώ Αχαρναϊκού στο δήμο για το γήπεδο

Στη φυσική έδρα τους θα αντιμετωπίσουν οι Μενιδιάτες την Επισκοπή για την 3η αγωνιστική

Αν και είχε προκύψει πρόβλημα με την αδειοδότηση του γηπέδου του Αχαρναϊκού, ύστερα από ενέργειες του δημάρχου του Μενιδίου Σωτήρη Ντούρου, το πρόβλημα ξεπεράστηκε και το ματς με την Επισκοπή θα γίνει τελικά στη φυσική έδρα της ομάδας την Κυριακή (13/10).

Έτσι, για τις ενέργειες του δήμου, η ΠΑΕ ευχαρίστησε προσωπικά τον Σωτήρη Ντούρο, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μωυσιάδη να χαρακτηρίζει πολύτιμη τη βοήθειά του.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του Αχαρναϊκού αναφέρει: «Μετά από πραγματικά αντίξοες γραφειοκρατικές συνθήκες και από πίεση που άσκησε προσωπικά ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος, ο Αχαρναϊκός κατάφερε μέσα σε λίγες μόλις ώρες από τη γνωστοποίηση της μη ύπαρξης άδειας χρήσης του γηπέδου να αποκτήσει το πολυπόθητο έγγραφο!

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του, κ. Μωυσιάδης Γιώργος ευχαριστεί θερμά το δήμαρχο Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρο για την πολύτιμη βοήθειά του στην ομάδα της πόλης μας! Δίχως την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ο δήμαρχος η ομάδα δεν θα μπορούσε να παίξει στο γήπεδό της!

Τελικά, το παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών την Κυριακή! Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του Αχαρναϊκού να δώσει δυναμικό παρών για να εμψυχώσει την ομάδα σε ένα σημαντικό αγώνα!».

Μοιραστείτε το: