13/08/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 - 17:45

Έβρεξε… χρήμα στα Γιάννενα, στον «πάγο» οι υποψήφιοι

Φορτωμένος ο Χριστοβασίλης πλήρωσε δόσεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές

Η τελευταία παρουσία του Γιώργου Χριστοβασίλη στα Γιάννενα δεν έγινε μόνο για λόγους οργανωτικούς προκειμένου να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα τόσο με τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη και τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Ντάσιο… Ο ερχομός του αφεντικού της ΠΑΕ στην Ήπειρο συνδυάστηκε και με πληρωμές.

Έβρεξε… χρήμα στα Γιάννενα, αφού το ρεπορτάζ του a-sports.gr αναφέρει ότι πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες σε σχέση με τις δόσεις συμβολαίων τους και μάλιστα το συνολικό ποσό ήταν μεγάλο, που μοιράστηκε!

Από εκεί και πέρα, οι τελευταίες πληροφορίες ως προς την περίπτωση των Ολλανδών υποψήφιων επενδυτών για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που σας είχαμε αποκαλύψει προ δύο εβδομάδων, αναφέρουν ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης τους έχει στην… αναμονή.

Κοινώς, ο μεγαλομέτοχος του «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει βάλει στον… πάγο τις όποιες συζητήσεις. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, προφανέστατα όμως στον ΠΑΣ Γιάννινα το πρώτο θέμα τους «καίει» τη δεδομένη στιγμή είναι να υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος της SL2 και με μια πιθανή επικύρωση της βαθμολογίας η ιστορική ομάδα να σφραγίζει την επάνοδο της στη Σούπερ Λίγκα 1.

Μοιραστείτε το: