26/10/2020
ΓΓΑ | Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 - 18:15

Δ. Δημητρίου: «Δίκαιο το αίτημα των ομάδων για ποσοστό από το στοίχημα, έχει τη βούληση ο Αυγενάκης να νομοθετήσει» (video)

Ακούστε τι είπε ο ιδιοκτήτης του a-sports.gr στην ΕΡΑ Σπορ για τη μάχη Κούγια - Μπουτσικάρη στη Σούπερ Λίγκα 1, τον ξαφνικό θάνατο της SL2, την αναδιάρθρωση και την ΕΠΟ

Στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή «Αθλητικές Καλημέρες» με τον Τάσο Αντωνίνη και Πάνο Σαμαρά μίλησε το Σάββατο (13/6) ο ιδιοκτήτης του a-sports.gr και δημοσιογράφος, Δημήτρης Δημητρίου σχολιάζοντας όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στο διοικητικό κομμάτι της.

Ο Δ. Δημητρίου χαρακτήρισε δίκαιο το πάγιο αίτημα των ομάδων για ποσοστό από το στοίχημα και εξήγησε το γιατί, ενώ πρόσθεσε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έχει τη βούληση για να νομοθετήσει και να λύσει το όλο θέμα.

Παράλληλα έγινε κουβέντα για τις επικείμενες εκλογές προέδρου στη Σούπερ Λίγκα 1 και τη μονομαχία Κούγια - Μπουτσικάρη, τον… ξαφνικό θάνατο της Σούπερ Λίγκας 2 και την μοιραία αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αλλά και την αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ το χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων ειπώθηκαν

Μοιραστείτε το: