29/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 - 17:45

Επίσημο: Στις 19 Ιουνίου η εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα 1

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια το Διοικητικό Συμβούλιο για τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου στο θώκο

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (12/6) η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας 1 στην οποία έκανε γνωστό ότι την προσεχή Παρασκευή (19/6) στις 16:00 θα λάβει χώρα Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκεί θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου στη θέση του Μηνά Λυσάνδρου που αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο. Παράλληλα θα οριστούν και τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας 1:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out

2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Η αίθουσα εργασίας ΜΜΕ εντός των γραφείων δε θα λειτουργήσει, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

2/ Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τηρώντας τις προβλεπόμενες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και κατά τη διαδικασία συνεντεύξεων, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο».

Μοιραστείτε το: