26/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 - 16:59

ΕΡΤ σε SL2 - FL: «Αν σταματήσετε δεν θα πάρετε άλλα χρήματα, αν κάνετε λιγότερα ματς θα υπάρξει μεγάλο ψαλίδι»

Συνάντηση με τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης είχε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος * Έγινε κουβέντα και για την επόμενη ημέρα με προετοιμασία… κρυάδας

Όσα έδωσε έδωσε… Αυτό προκύπτει αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ με τη Σούπερ Λίγκα 2, αλλά και τη Football League.

Την Παρασκευή (12/6) ο πρόεδρος της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών, Λεωνίδας Λεουτσάκος, συναντήθηκε με τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης και τα μαντάτα δεν πρέπει να αποτελούν ιδιαίτερη έκπληξη.

«Έχουμε πληρώσει για όσο διάστημα παίζατε… Αν σταματήσετε δεν θα πάρετε άλλα χρήματα, αλλά και αν κάνετε λιγότερα παιχνίδια θα υπάρξει μεγάλο ψαλίδι…», αποφάνθηκε η ΕΡΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr. Κοινώς εφόσον αποφασισθεί η διακοπή του πρωταθλήματος οι δυο εναπομείνασες δόσεις που προβλέπονταν στη συμφωνία θα ακυρωθούν.

Η συζήτηση, πάντως, επεκτάθηκε και στην επόμενη ημέρα μιας νέας πιθανής συνεργασίας, με την Δημόσια Τηλεόραση να εμφανίζεται εκ πρώτης διατεθειμένη να κατεβάσει εντυπωσιακά τα νούμερα αν και εφόσον αποφασίσει να συνεχιστεί η συνεργασία τη σεζόν 2020-21. Μια πρώτη… κρυάδα, δηλαδή, έγινε αντιληπτή και βλέπουμε.

Το όλο ζήτημα, βέβαια, δεν είναι καν στην αφετηρία του και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα… Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θετικό ότι υπήρξε μια επαφή και τέθηκε στο τραπέζι και η προοπτική της νέας χρονιάς ακόμα κι έτσι.

Μοιραστείτε το: