09/07/2020
Ελλάδα | Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 - 23:51

Παπαθανάσης: «Και θα κάνουμε πανηγύρια και θα χορέψουμε....»

Αλλά με προσοχή και χωρίς συνωστισμό, είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Όλα τα επηρεάζει ο κορωνοϊός και δεν αποτελούν εξαίρεση τα καθιερωμένα καλοκαιρινά πανηγύρια, με τον Νίκο Παπαθανάση, πάντως, να δηλώνει ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και με την απαραίτητη προσοχή.

«Και θα κάνουμε πανηγύρια και θα χορέψουμε. Αλλά με προσοχή και χωρίς συνωστισμό. Είμαστε σε μια διαφορετική κανονικότητα, σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι και η ατομική ευθύνη είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια επιστροφής στην πανδημία. Τα πανηγύρια λοιπόν θα γίνουν αλλά με τους νέους κανόνες και χωρίς εικόνες συνωστισμού.

Σαφώς ο κόσμος θα χορέψει, αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε συνωστισμό. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να περάσουμε στο τέλος της πανδημίας», ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης στον τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος ΤV1.

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει πανηγύρι. Όμως αυτό που διανύουμε είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Όπως ήταν διαφορετικό το Πάσχα που γιορτάσαμε φέτος με κλειστές τις εκκλησίες μας.

Ο καθένας θα πρέπει να προσέξει ώστε στο χορό να μην υπάρχει συνωστισμός. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα το κάνουν. Θα είναι προσεκτικοί όπως συνέβη μέχρι τώρα. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι. Του χρόνου θα επανέλθουμε στα πανηγύρια που ξέραμε».

Μοιραστείτε το: