03/07/2020
Ελλάδα | Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 23:12

Χαρίτσης: «Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «διεθνή διασυρμό της χώρας» αναφορικά με το πρότζεκτ της Νέας Δημοκρατίας για τον τουρισμό

Η παρουσίαση της καμπάνιας της κυβέρνησης για τον ελληνικό τουρισμό με σλόγκαν το «Greek summer is a state of mind» («το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα», σε ελεύθερη μετάφραση) προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά της αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Χαρίτση να μιλά την Παρασκευή (5/6) το βράδυ για «κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!

Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το “επιτελικό κράτος” του, που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας».

Μοιραστείτε το: