03/07/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 21:38

Χαραλαμπίδης: «Μεγάλη και απόλυτα ιστορική η επιτυχία του Ιωνικού»

Δήλωση του τεχνικού του Ιωνικού για την άνοδο στη SL2

Με την πρόωρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League εξαιτίας του κορωνοϊού, Ιωνικός και Τρίκαλα εξασφάλισαν αυτόματα την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα 2.

Ο προπονητής των «μπλε», Απόστολος Χαραλαμπίδης, έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους και, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μία μεγάλη και ιστορική επιτυχία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Είναι μεγάλη και απόλυτα ιστορική η επιτυχία του Ιωνικού καθώς  για 2η συνεχόμενη χρόνια επιτυγχάνει  τον στόχο της ανόδου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια  Τσιριγώτη που έχει δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία ιστορικά αλλά και με την τωρινή οργάνωση που διαθέτει ανήκει στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία.

Σε προσωπικό επίπεδο ,θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οικογένεια Τσιριγώτη που μου εμπιστεύθηκε την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι δικαιώθηκα με την επιλογή μου αλλά και δικαίωσα τις προσδοκίες. 

Στη συνέχεια, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον αγώνα που έκαναν, προκειμένου  η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους συνεργάτες μου, τον κ. Μπιζα, τον κ. Αθανασόπουλο , τον κ.Πασπαλιαρη, το ιατρικό επιτελείο και όλο το διοικητικό προσωπικό που ήταν εκεί για μας μέρα - νύχτα.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στον υπέροχο κόσμο του Ιωνικού που ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν ο 12ος παίκτης μας και του αφιερώνουμε την άνοδο».

Μοιραστείτε το: