03/07/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 00:14

Τελικά συμφωνία για «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών του Παναθηναϊκού

Παρά την εσωτερική διαφωνία της Τετάρτης και οι «ξένοι» του «τριφυλλιού» έδωσαν το ΟΚ

Την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μείωση της δόσης 40% στα συμβόλαια του Μαΐου μετέφερε την Τετάρτη (4/6) στους συμπαίκτες του ο αρχηγός των «πράσινων», Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αφού η πρώτη πρόταση της Παρασκευής (29/5) απορρίφθηκε, η νέα της Τετάρτης αρχικά απορρίφθηκε από τους «ξένους» της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι ζήτησαν τον χρόνο τους για να απαντήσουν.

Τελικά την Πέμπτη (4/6) και μετά την εσωτερική διαφωνία που προηγήθηκε την Τετάρτη οι παίκτες συμφώνησαν να στην αντιπρόταση με τον κάπτεν του «τριφυλλιού» να επαναφέρει το ζήτημα στην προπόνηση.

Ο Κουρμπέλης ανέλυσε τα δεδομένα και τις παραμέτρους της πρότασης και τους ανέφερε ότι με αυτή την πρόταση θα μπορούν να μεταφέρουν στη διοίκηση την αντιπρότασή τους για μείωση, αλλά στο 20% και με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες κάνουν μειώσεις ελέω κορωνοϊού.

Εξάλλου το ποσοστό αυτό αντικατοπτρίζει σε τελικό ποσό μόλις το 5% των ετήσιων αποδοχών των παικτών, όταν σε άλλες ομάδες όπως στην ΑΕΚ είναι στο 12% και στον ΠΑΟΚ στο 12.5%.

Οι παίκτες συμφώνησαν να συζητήσουν μόνοι τους στα αποδυτήρια και μετά έδωσαν τη συγκατάθεση τους στον Κουρμπέλη για να μεταφέρει την τελική τους πρόταση προς τους διοικούντες την ομάδα.

Πλέον μένει να φανεί, αν θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση κάτι που θα συμβεί κατά την επαφή που θα έχει άνθρωπος της ομάδας με τον αρχηγό των «πράσινων».

Μοιραστείτε το: