03/07/2020
Ελλάδα | Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 - 22:33

Ακόμα ένα μεγάλο προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

Η διαφορά ανέρχεται στις 19,5 ποσοστιαίες μονάδες

Άλλη μία δημοσκόπηση δείχνει πολύ μεγάλη υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά να ανέρχεται στις 19,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Στο 42,5%, λοιπόν, είναι η Ν.Δ., σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης (4/6), με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 23%.

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται στο 6%, ενώ έπονται το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜέΡΑ 25 με 3%.

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 50% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ μεταξύ άλλων οι πολίτες αξιολογούν «σίγουρα θετικά» τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού σε ποσοστό 48% και το 27% τους κρίνει «μάλλον θετικά».

Επίσης, το 55% αξιολογεί θετικά την επιστημονική επιτροπή και τον Σωτήρη Τσιόδρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Τέλος, σχετικά με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, το 54% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης βλέπουν με «καλό μάτι» τα όσα έχουν ανακοινωθεί, το 18% αναφέρει πως τα μέτρα βρίσκονται «σίγουρα σε σωστή κατεύθυνση», το 36% τα βλέπει «μάλλον σε σωστή κατεύθυνση» και το 37% υποστηρίζει ότι τα μέτρα είναι προς τη λάθος κατεύθυνση.

Μοιραστείτε το: