21/09/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 - 17:27

Είπε «όχι» στον Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ του Απόλλωνα Λάρισας ο Μαντζανάς

Αυτό δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών

Πρόσφατα ο Απόλλων Λάρισας είχε διαψεύσει πως συζητούσε την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή, με τον Παναγιώτη Μαντζανά να αναφέρεται στο θέμα την Πέμπτη (4/6).

Μιλώντας στο Μetropolis 95,5, ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών είπε ότι συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Χρόνη Παπαβραμίδη, που ενδιαφέρεται να αναλάβει τον «Γηραιό», και του είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει το ΑΦΜ της ομάδας του.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που είχε μαζί του τον κ. Παπαβραμίδη και οι δύο τους επέστρεφαν από τον Βόλο. Ήπιαμε έναν καφέ, με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι και τους είπα “όχι”. Αυτό ήταν όλο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων».

Ενώ για όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2 την Τετάρτη (3/6), σχολίασε: «Υπήρξαν αντιδράσεις κυρίως από τον κ. Μονεμβασιώτη αλλά και τον Πλατανιά που δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κατέβει. Στη συνέχεια μπήκαμε σε μια διαδικασία 4,5 ώρες να συζητούμε για τις ημερομηνίες.

Στο τέλος μπήκε το θέμα ποιοι θέλουν να παίξουν. Από τα πέντε λευκά, τα τρία ήταν των εκπροσώπων της Football League, οι οποίοι δήλωσαν εξαρχής ότι δεν θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και τα άλλα δύο του προέδρου κ. Λεουτσάκου και του εκπροσώπου της ΕΠΟ».

Μοιραστείτε το: