09/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 - 16:02

Δεν πληρώνει τον Μπιτσάκο η Παναχαϊκή

Απόρριψη της προσφυγής και οι «κοκκινόμαυροι» δηλώνουν δικαιωμένοι

Θετικά εξελίχθηκε για την Παναχαϊκή η υπόθεση της προσφυγής του Αλέξανδρου Μπιτσάκου, όπως ενημέρωσαν την Πέμπτη (4/6) οι «κοκκινόμαυροι».

Απορρίφθηκε, λοιπόν, η προσφυγή του πρώην παίκτη της πατρινής ομάδας στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και οι Αχαιοί μιλούν για δικαίωση.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αναφορικά με την προσφυγή του πρώην ποδοσφαιριστή της Αλέξανδρου Μπιτσάκου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ενημερώνει πως κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ δικαιώθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχε προαναγγείλει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου που είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή (17/5/20) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας "Αλ. Σπανός".

Ο Χάρης Γρηγορίου είχε τοποθετηθεί για την υπόθεση και χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: "Όπως επίσης και η υπόθεση του κ. Μπιτσάκου εκδικάστηκε και αυτή. Είχαμε δίκιο. Δεν πρέπει μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Δεν θα πληρώνει ο κ. Μπάρλος και σε όσους δεν χρωστάει"», αναφέρεται στην ενημέρωση της Παναχαϊκής.

Μοιραστείτε το: