06/07/2020
Ελλάδα | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 21:37

ΣΥΡΙΖΑ: «Σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες ο Θεοχάρης...»

Νέες βολές σε υπουργό Τουρισμού και Μητσοτάκη από την Κουμουνδούρου

Άλλη μία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον τουρισμό έκανε την Τετάρτη (3/6) ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας διασπάθιση δημοσίου χρήματος προς όφελος ιδιωτών για καμπάνιες και με παράκαμψη του ΕΟΤ.

Τα βέλη της Κουμουνδούρου δέχονται τόσο ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης όσο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Την ώρα που οι επαγγελματίες του τουρισμού αγωνιούν για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι βλέποντας την κυβέρνηση να τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος της πανδημίας, ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες παρακάμπτοντας τον αρμόδιο δημόσιο φορέα, δηλαδή τον ΕΟΤ.

Οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες συντονίζονται από τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, Στιβ Βρανάκη, φανερώνουν ότι η μόνη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το πώς θα μοιράσει δημόσιο χρήμα στους φίλους της, εν προκειμένω την εταιρεία Marketing Greece.

Ήδη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ προτίθενται να παραιτηθούν αντιδρώντας σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες της κυβέρνησης.

Είναι προφανές πως οι άνθρωποι του τουρισμού δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τη φιέστα που ετοιμάζει αύριο ο κ. Μητσοτάκης».

Μοιραστείτε το: